Biodegradação de Ochratoxin A por Pediococcus parvulus
|
Abrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António; Venâncio, Armando
|
Open Access
|
Conference object
|
2015
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/41391
|
Avaliação da eficiência de diferentes produtos enológicos na remoção de ocratoxina A de vinho
|
Carvalho F.; Inês, A.; Nunes, F.; Filipe-Ribeiro, L.; Abrunhosa, Luís; Cosme, F.
|
Open Access
|
Conference object
|
2015
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/41369
|
Ochratoxin A biodegradation by pediococcus parvulus
|
Abrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António; Venâncio, Armando
|
Open Access
|
Conference object
|
2015
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/35804
|
Avaliação da eficiência de diferentes carvões ativados comerciais na remoção de Ocratoxina A de vinho
|
Silva, Davide; Inês, António; Nunes, Fernando M.; Filipe-Ribeiro, Luís; Abrunhosa, Luís; Cosme, Fernanda
|
Open Access
|
Conference object
|
2015
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/41389
|
Zearalenone and its derivatives α-Zearalenol and β-Zearalenol decontamination by Saccharomyces cerevisiae strains isolated from bovine forage
|
Keller, Luiz; Abrunhosa, Luís; Keller, Kelly; Rosa, Carlos Alberto; Cavaglieri, Lilia; Venâncio, Armando
|
Open Access
|
Journal article
|
2015
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/36841
|
Analytical evaluation of fining treatments for white wines contaminated by Ochratoxin A
|
Carvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando M.; Filipe-Ribeiro, Luís; Abrunhosa, Luís; Cosme, Fernanda
|
Open Access
|
Conference object
|
2014
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/41366
|
Influence of different activated carbons on Ochratoxin A decrease in wines
|
Inês, António; Silva, Davide; Nunes, Fernando M.; Filipe-Ribeiro, Luís; Abrunhosa, Luís; Cosme, Fernanda
|
Open Access
|
Conference object
|
2015
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/41355
|
Micotoxinas no vinho: problemas e soluções
|
Abrunhosa, Luís
|
Open Access
|
Conference object
|
2015
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/41362
|
Control of Aflatoxigenic fungi and mycotoxins production by lactobacillus species
|
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, Ana P.; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A.; Abrunhosa, Luís
|
Open Access
|
Conference object
|
2015
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/35796
|
Removal of ochratoxin A from contaminated white and red wines using oenological fining agents
|
Cosme, Fernanda; Carvalho, Filipa; Nunes, Fernando M.; Filipe-Ribeiro, Luís; Abrunhosa, Luís; Inês, António
|
Open Access
|
Conference object
|
2015
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/41349
|
Use of Pediococcus parvulus to remove ochratoxin A from wine
|
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Pereira, Vânia L.; Inês, António; Abrunhosa, Luís
|
Open Access
|
Conference object
|
2014
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/37735
|
New bio-strategies for ochratoxin A detoxification using lactic acid bacteria
|
Maria, José; Laranjo, Vânia; Abrunhosa, Luís; Inês, António
|
Open Access
|
Conference object
|
2015
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/41368
|
Food safety in wine: removal of ochratoxin A in contaminated white wine using commercial fining agents
|
Inês, António; Silva, Davide; Carvalho, Filipa; Filipe-Ribeiro, Luís; Nunes, Fernando M.; Abrunhosa, Luís; Cosme, Fernanda
|
Open Access
|
Conference object
|
2015
|
rum
|
http://hdl.handle.net/1822/41399
|
Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro wines
|
Abrunhosa, Luís; Inês, António; Rodrigues, A. I.; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Pereira, Vânia L.; Parpot, Pier; Mendes-Faia, Arlete; Venâncio, Armando
|
Open Access
|
Journal article
|
2014
|
rum
|
https://hdl.handle.net/1822/32514
|